background

Meydan Çamaşır Makinesi Tamircisi

Çamaşır Makinesi Tamircisi, Meydan Çamaşır Makinesi Onarımı, Çamaşır Makinesi Bakım

Meydan Çamaşır Makinesi Tamircisi
Haftanın her günü ve her saati aralıksız olarak hizmetinizdeyiz. Meydan Arçelik-Beko usul servisi için çağrı merkezi 0552 219 6259 ve 7/24 Acil Hat: 0552 219 6259 hatlarımızı arayarak bizden usul destek alabilirsiniz.
Sessiz ortamlarda klima ses yapıyor ise muhtemelen klima iç ünite fan motoru kirlenmiş, aşınmış, fan kanatçıkları, fan motoru arızalanmış olabilir veya fan burçları bozuk olabilir zarar görmüş olabilir. Bozulan, ses çıkaran, program almayan, kirli suyu tahliye etmeyen Arçelik-Beko çamaşır makinesi servisi çerçevesinde uygun fiyatla 1 yıl parça garantili tamir edilir. Hizmetlerimizden siz de yararlanmak istiyorsanız hemen bizi arayın. Yedek parçalarımızın hepsi orijinal ve garantili ürünlerdir.
Antalya Meydan Çamaşır Makinesi Tamircisi hizmetlerimiz yanısıra, Altınkum Çamaşır Makinesi Tamircisi, Mehmet Akif Ersoy Çamaşır Makinesi Tamircisi, Yenigün Çamaşır Makinesi Tamircisi, Hurma Çamaşır Makinesi Tamircisi, Sinan Çamaşır Makinesi Tamircisi şeklinde Antalya ilinin tüm bölgelerine hizmet vermekteyiz.

  TIKLA ARA 2423445344   Whatsapp Mesaj
Diğer Makaleler
background
Arıza kaydı bırakmanız halinde kısa bir sürede müdahale ediyoruz

Kısa sürede çözüm

×
×
  2423445344   Whatsapp Mesaj

Kaydınızı bırakın, sizi arayalım