background

Klima-Kombi Bakım ve Onarım Hüsnü Karakaş Antalya

Klima-kombi Bakım ve Onarım, Hüsnü Karakaş Klima-kombi Arızası, Klima-kombi Onarım

Klima-Kombi Bakım ve Onarım Hüsnü Karakaş Antalya
Kuruluş tarihimizden itibaren Antalya Beyaz Eşya Servisi olarak tüm ev eşyalarınızın bakım ve onarımında edindiğimiz tecrübe ile siz saygı dikkat müşterilerimize hizmet ediyoruz. Servisimizin kaliteli hizmetlerinden yararlanmak için lütfen 0552 219 6259 telefon açarak randevu alınız. Müşterileri için buzdolaplarının öneminin bilincinde olan Antalya Beyaz Eşya Servisi, deneyimli uygulama personelleri ve kullandıkları donanımlı ekipmanları ile birlikte arızaların en ince ayrıntısını bile büyük bir başarı ile ortadan kaldırabilmektedir. Önemli olan siz saygıdeğer müşterilerimizin sorunlarıdır.
Artık konforu yaşamak için henüz geç kalmadınız, arayacağınız tek bir tuşla kaliteyi ayağınıza getiren Antalya Beyaz Eşya Servisi servisimiz cihazlarınızın problemlerini sizleri aksettirmeden çözecektir. Vestel servisi Antalya olarak, beyaz eşya servisi gün içinde adresinize gelir, tamirini yaptığımız cihazlara 1 yıl yedek parça garantisi vermekteyiz.
Üstelik, son derece tecrübeli uzman kadro yanında donanım kalitesine de sahiptir. Çamaşır Makinesi servisi olarak müşterilerin beklentisi olan cihazın arızalanması durumlarında güven içerisinde tamirinin yapılması ve arızası olmasa bile bakımlarının yapılmasını sağlayan bir firmayız. Klima servisimizin yükümlülükleri arasında; klima bakım onarım, hava perdeleri, ısı pompaları, pervaneler vb yedek parça ve tamirleri de yer almaktadır. Makinenizden eksiksiz sonuç alabilmeniz için çamaşır deterjanınızın kullanım talimatlarına uymanız gerekmektedir.
Antalya Hüsnü Karakaş Klima-Kombi Bakım ve Onarım hizmetlerimiz yanısıra, Deniz Klima-Kombi Bakım ve Onarım, Kemeragzı Klima-Kombi Bakım ve Onarım, Baraj Klima-Kombi Bakım ve Onarım, Cumhuriyet Klima-Kombi Bakım ve Onarım, Kepez Klima-Kombi Bakım ve Onarım, Etiler Klima-Kombi Bakım ve Onarım şeklinde Antalya ilinin tüm bölgelerine hizmet vermekteyiz.

  TIKLA ARA 2423445344   Whatsapp Mesaj
Diğer Makaleler
background
Arıza kaydı bırakmanız halinde kısa bir sürede müdahale ediyoruz

Kısa sürede çözüm

×
×
  2423445344   Whatsapp Mesaj

Kaydınızı bırakın, sizi arayalım