background

Beyaz Eşya Tamircileri - Antalya Burhanettin Onat Ücret bilgisi

Beyaz Eşya Tamircileri, Burhanettin Onat Beyaz Eşya Bakımı ve Onarımı, Beyaz Eşya Arızası

Beyaz Eşya Tamircileri - Antalya Burhanettin Onat Ücret bilgisi
Antalya Beyaz Eşya Servisi servis olarak, gerçekleştirdiğimiz tamir ve bakım bir sene süresince hem işçilik hem de yedek parça garantilidir. Müşterilerimize her halde modern hizmet, mükemmel teknoloji ekipmanları ve kaliteliyi bir arada sunmak için çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. Buzdolabı servisi hizmeti veren firmamız ve şubelerimiz ekonomik fiyat dengesi arasında yürütmüş olduğu yükümlülüklerini kalitesinde eksilme yaşatmadan ve pozitif firma anlayışını hiçbir zaman unutmadan hizmet veriyoruz.
TSE tarafından gerekli testlere tutulmuş olan kombileri kullanın. Tecrübelerimizin sayesinde edinmiş olduğumuz bilgi birikimlerimiz ile çağrı merkezimizden her türlü aşama destek imkanını alabilir bizlerede isteklerinizi belirtebilirsiniz. Herhangi bir bulaşık makinesi arızasında yerinde müdahale edebilecek bilgili ve deneyimli elemanlarımız bulunmaktadır.
Çıkmış hortum varsa yerine takılır, yırtık hortumlar Antalya Beyaz Eşya Servisi tarafından değiştirilir. Yiyeceklerinizi soğutucunuza mümkün olduğu kadar iyi ambalajlı veya kapalı kaplarda yerleştiriniz, kötü takdirde yüzeysel terlemeler ve koku şikâyetleri ile karşılaşabilirsiniz.
Antalya Burhanettin Onat Beyaz Eşya Tamircileri hizmetlerimiz yanısıra, Cumhuriyet Beyaz Eşya Tamircileri, Kemeragzı Beyaz Eşya Tamircileri, Tarım Beyaz Eşya Tamircileri, Şarampol Beyaz Eşya Tamircileri şeklinde Antalya ilinin tüm bölgelerine hizmet vermekteyiz.

  TIKLA ARA 2423445344   Whatsapp Mesaj
Diğer Makaleler
background
Arıza kaydı bırakmanız halinde kısa bir sürede müdahale ediyoruz

Kısa sürede çözüm

×
×
  2423445344   Whatsapp Mesaj

Kaydınızı bırakın, sizi arayalım